Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2018

Чоловік, що убив свою бабусю та намагався здати батьківську машину на металобрухт, отримав 15 років тюрми

Вироком Чугуївського міськрайонного суду 22-річного чоловіка визнано винним у скоєнні вбивства, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та крадіжці (п. 6 ч.2 ст. 115,  ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 185).

Як розповів керівник Лозівської місцевої прокуратури Ігор Білодід, зловмисника засудили до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна
 
Обставини справи:
 
Подія трапилася у серпні минулого року у с. Андріївка Балаклійського району.
 
Засуджений заради грошей убив свою бабусю. Чоловік кілька разів ударив 77-річну жінку цеглиною по голові, а коли вона  перестала дихати, обшукав її будинок. В домі бабусі «горе-онук» знайшов лише старенький мобільний телефон, який намагався продати, щоб «заробити» на горілку.
 
До будинку померлої молодик повернувся вже вночі. Він ще раз обшукав оселю та знайшов трохи більше 2 тис. грн. заощаджень, які старенька ретельно заховала. Однак і цього йому виявилося замало. Засуджений знав, що у гаражі на подвір’ї знаходиться несправний автомобіль його батька.
 
Зловмисник на мотузці відбуксирував машину до пункту прийому металобрухту, однак здати автівку не вдалося. На приймальному пункті убивцю затримали правоохоронці.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2675