Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2018

Прокуратура довела у суді вину сина-нелюда, який до смерті побив свою стареньку маму

Жовтневий районний суд м. Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №2 та визнав винним 39-річного харків'янина в нанесенні умисних тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 121 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Олександр Фільчаков, суд призначив чоловіку покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.
 
Подія сталася у жовтні 2017 року у Новобаварському районі міста, в квартирі, де обвинувачений проживав зі своєю 69-річною матір'ю. Чоловік постійно зловживав алкоголем і скандалив зі старенькою. На передодні трагедії він також всю ніч пиячив, а вранці почав вимагати у неї гроші. Жінка почала сперечатися, гроші не дала та вмовляла сина "взятися за голову" і знайти роботу. Це розлютило п'яницю. Він налетів на маму з кулаками, жорстоко побив жінку по обличчю та голові.
 
Від побоїв вона втекла до знайомих, а ввечері - повернулася додому та лягла спати. Вранці вона вже не прокинулася. За висновками судово-медичної експертизи смерть наступила від отриманої травми голови.
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2322