Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

Прокуратура довела у суді вину шашличника, який ледь не зарізав господаря вівчарки, що виманювала їжу

Комінтернівський районний суд м. Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №5 та визнав винним 33-річного харків'янина в закінченому замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Дмитро Казак, чоловіку призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.
 
Подія сталася у травні 2015 року на літньому майданчику одного із кафе поблизу Кінного ринку у м. Харкові. 45-річний чоловік домовився з шашличником, щоб він приготував на вечір м'ясо для компанії із 6 чоловік. До столу запросили і шашличника. Клієнт прийшов на застілля із спиртним та вівчаркою, яка виманювала у гостей з компанії смачненьке та гучно гавкала. Шашличнику це не сподобалося. Він зробив зауваження та попросив прибрати собаку. Між чоловіками виник конфлікт. Вони вийшли з-за столу щоб з'ясувати стосунки. У ході бесіди шашличник дістав з кишені розкладний ніж та кілька разів вдарив ним господаря вівчарки у ногу і груди. Один з чоловіків, побачивши це, вибив ніж з рук зловмисника та викликав швидку медичну допомогу, що і врятувало життя потерпілому.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не є чинним, оскільки триває час на його апеляційне оскарження. Зловмисник на вимогу прокуратури перебуває під вартою.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2503