Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2018

Прокуратура довела у суді вину "закладчиці" наркотиків. При затриманні жінка мала при собі майже півсотні згортків метадону

Ленінський районний суд м. Харкова підтримав позицію прокуратури області та визнав винною у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів у великих розмірах (ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України) 45-річну жінку.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Максим Блохін, суд призначив зловмисниці покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.   
 
Викрили "закладчицю" у січні 2017 року поблизу Південного вокзалу у м. Харкові. При затриманні у зловмисниці вилучили 48 полімерних згортків з кристалічною речовиною білого кольору. Після дослідження матеріалу експерти з'ясували, що речовина містить у своєму складі метадон та відноситься до наркотичних засобів, обіг яких обмежено.
 
У ході слідства встановлено, що жінка привозила наркотики до Харкова і, отримуючи замовлення, ховала згортки у так званих "закладках".

Довідково:   
 
Наразі вирок не набув законної сили, триває час на апеляційне оскарження. На вимогу прокуратури зловмисниця перебуває під вартою.
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2609