Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.12.2018

Прокуратура у суді вимагає повернути державі недобудову в передмісті Чугуєва, яку майже 20 років не може довести до ладу власник

Чугуївська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду області з позовом про повернення у державну власність об’єкту незавершеного будівництва в передмісті Чугуєва.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Ярослав Мишков, у 1999 р. місцевий мешканець придбав недобудовану їдальню на території колишнього дитячого табору  вартістю понад 600 тис. грн. За умовами договору купівлі-продажу новий власник зобов’язувався завершити будівництво 2-поверхової споруди до кінця 2017 року та ввести об’єкт в експлуатацію.
 
Однак до цього часу приміщення залишається в стані будівництва, проектно-кошторисна документація не переоформлена. Водночас, якщо б будівлю вчасно довели до ладу і використовували, могли бути створені нові робочі місця, від ведення господарської діяльності до бюджету надходили б податкові сплати.
 
Оскільки договором передбачено, що у разі невиконання умов однією зі сторін, документ може бути розірваний, прокуратура звернулася з відповідним позовом до суду.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2664