Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2019

Цинічне пограбування пенсіонерки під виглядом перевірки лічильників. Прокуратура затвердила обвинувачення підозрюваним

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного чоловіка та двох жінок 33 й 45 років, підозрюваних у грабежі (ч. 3 ст. 186 КК України). Чоловіку інкримінується також шахрайство (ч. 1 ст. 190 КК України).

Як розповів керівник Лозівської місцевої прокуратури Ігор Білодід, минулого року напередодні новорічних свят підозрювані пограбували 78-річну бабусю.
 
Чоловік прийшов до старенької під виглядом комунальника, шо перевіряє покази лічильників. Він відволікав бабусю розмовами, а його спільниці намагалися непомітно прокрастися до будинку. Однак літня жінка помітила непроханих гостей. Щоб пенсіонерка не зчинила галасу, підозрювані під руки затягли її до помешкання. Користуючись шоковим станом потерпілої, зловмисники обшукали будинок та забрали всі заощадження старенької. За показами потерпілої, з дому грабіжники винесли 170 тис. грн.
 
Як встановило слідство, це не перший епізод злочинної діяльності одного з підозрюваних. На початку минулого року 28-річний чоловік шахрайським шляхом видурив мобільний телефон у пасажира потягу.
 
Якщо провина підозрюваних буде доведена в суді, їм загрожує до 8 років ув’язнення.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2391