Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2019

У Харкові викрили групу наркоділків, до якої входив поліцейський (фото)

Прокуратура області спільно з Харківським управлінням ДВБ НП України викрили в наркоторгівлі інспектора-криміналіста СВ метрополітену.

За інформацією начальника управління прокуратури області Івана Тарасова, у рамках проведення негласних слідчих дій 27-річний старший лейтенант поліції збув наркозалежній особі пакет з канабісом.
 
Як з’ясувало слідство, наркотики правоохоронець закуповував у давніх знайомих в м. Куп’янську, які облаштували «нарколабораторію» у власному будинку. Вони займалися вирощуванням конопель й виготовленням наркотичних засобів.
 
Наркотики збували  на території райцентру та в Харкові. Поліцейський збував канабіс наркозалежним харків’янам. Гроші за товар отримував як «готівкою», так і переказами на банківську картку.
 
В ході санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів кримінального провадження вилучено понад 41 кг канабісу, 75 кущів конопель, пакети й колби з насінням, пристрої для куріння та обладнання для виготовлення наркотичних засобів.
 
Наразі з в порядку ст. 208 КПК України затримані 4 осіб. Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 309 КК України. На даний момент вирішується питання про оголошення підозр та обрання запобіжних заходів.
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2486