Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2019

Розпилила дихлофос в обличчя та «пошматувала» ножем. Розбійницю-аферистку засудили до 8 років за ґратами

Вироком Орджонікідзевського районного суду м. Харкова 27-річну жінку визнано винною у розбої, поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України).

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури №3 Руслан Скуратович, зловмисницю засудили до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Обставини справи:
 
На початку грудня 2017 року засуджена побачила в інтернеті оголошення щодо продажу коштовних золотих сережок. Окрім ювелірних прикрас, на персональній сторінці продавця вона побачила акустичні колонки.
 
Щоб заволодіти прикрасами, зловмисниця вдала, що хоче придбати колонки та домовилася про зустріч з дівчиною-продавцем.
 
Розбійниця прийшла до квартири потерпілої, оглянула колонки та сказала, що купуватиме їх, однак мусить дочекатися знайомого таксиста, щоб вивезти товар. Очікування затягнулося на кілька годин, зрештою власниця помешкання запропонувала зробити знижку на таксі, аби тільки надокучлива «гостя» поїхала.
 
Тоді зловмисниця дістала дихлофос та бризнула їм в обличчя потерпілій, а потім схопила зі столу кухонний ніж та понад 20 разів ударила ним жертву в різні частини тіла. Дівчина зуміла себе захистити та вирвала ножа з рук нападниці, після чого покликала на допомогу сусідів.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2220