Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2019

Канабіс і амфетамін - удома та екстазі - поштою. На вимогу прокуратури суд взяв під варту двох підозрюваних у наркоторгівлі (фото)

На вимогу Харківської місцевої прокуратури №2 Київський районний суд м. Харкова взяв під варту на 60 діб з правом внесення застави  в розмірі 960  тис. 500 грн. кожному двох одеситів, яким інкримінується  збут наркотиків та психотропів.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Олександр Фільчаков, 20 та 24-річним чоловікам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів  у великих розмірах за попередньою змовою групою осіб).
 
За даними слідства, всередині лютого поточного року чоловіки приїхали до Харкова з Одеси, щоб «працювати» наркокур’єрами. Вони розповсюджували наркотичні засоби та психотропи шляхом здійснення «закладок». Під час чергової спроби заховати пакунок з товаром молодиків і викрили.
 
В орендованій «закладниками» квартирі виявили близько 1,5 кг канабісу, 0,5 кг амфетаміну, 15 гр метадону, 8 гр кокаїну, ваги та пакувальні матеріали. Крім того, виявлено та вилучено посилку на ім’я одного із підозрюваних, в якій було майже 600 пігулок фіолетового кольору із зображенням «доміно» (екстазі). Також у чоловіків вилучили мобільний телефон з даними щодо наркоторгівлі.
 
Наразі досудове розслідування триває, призначено всі необхідні експертизи.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
 
  
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2634