Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2019

Убив та намагався спалити тіло. Вирок суду - 10 років за ґратами

Вироком Жовтневого районного суду м. Харкова 42-річного чоловіка визнано винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури № 2 Олександр Фільчаков, зловмисника засудили до 10 років позбавлення волі.
 
Обставини справи:
 
Подія трапилася у травні 2015 року. Засуджений випивав разом із двома друзями. Під час застілля у нього виник конфлікт із «подругою по чарці». Жінку обурило, що товариші залишили їй мало спиртного, і вона зчинила сварку. Засуджений вирішив вгамувати її кулаками. Після побиття він наніс жертві кілька ударів ножем. Від отриманих  травм жінка померла
 
Тіло загиблої чоловіки удвох винесли до занедбаного сараю та кинули до льоху. Після цього облили настоянкою глоду та намагалися спалити.
 
Незважаючи на те, що убивця та його друг ретельно приховували сліди злочину та давали неправдиві свідчення під час досудового розслідування, слідством було зібрано достатньо доказів, які підтверджують вину засудженого.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
Чоловіка, що допомагав позбутися тіла, засуджено до 3 років позбавлення волі за  приховування особливо тяжкого злочину (ч. 1 ст. 396 КК України).
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2333