Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2019

Прокуратура затвердила обвинувачення таксисту, підозрюваному в смертельній ДТП (фото)

Прокуратура направила до Куп’янського міськрайонного суду області обвинувальний акт стосовно 37-річного чоловіка, підозрюваного у смертельній аварії та залишенні збитих пішоходів у небезпеці (ч. 2 ст. 286, ч.1  ст. 135 КК України).

Як розповів заступник керівника Ізюмської місцевої прокуратури Олександр Михалік, аварія трапилася 20 жовтня минулого року в с. Глушківка Куп’янського району. Водій автомобіля Оpel на швидкості понад 100 км/год збив двох людей, що переходили дорогу. При цьому чоловік, не зупиняючись, поїхав з місця події.
 
Унаслідок аварії обидва пішоходи зазнали чисельних ушкоджень. Від отриманих травм 41-річний чоловік наступного дня помер у лікарні; 34-річна жінка з тяжкими тілесними ушкодженнями досі перебуває на лікуванні.
 
Підозрюваного затримали за 2 дні після ДТП. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець, який, за попередніми даними, заробляв на життя таксуванням. Чоловік заперечував свою причетність до аварії, заховав машину і наполягав, що автівку у нього викрали. Однак його «легенда» була спростована вже на початку досудового слідства.
 
Відповідно до санкцій статей, водію загрожує до 8 років позбавлення волі.
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харквіської області

кількість переглядів: 2113