Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.04.2019

У Харкові в звичайній квартирі виявили лабораторію з вирощування конопель. Прокуратура контролює хід розслідування (фото)

Харківська місцева прокуратура №2 процесуально керує у кримінальному провадженні за ст. 309 КК України (незаконне виготовлення, зберігання наркотичних речовин).

8 квітня в рамках проведення оперативно-слідчих дій у житловій квартирі одного з районів Харкова співробітники Новобаварського відділу ХМП №2, Новобаварського відділу поліції при оперативному супроводженні управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області виявили лабораторію з вирощування елітних рослин канабісу. У створенні цілого виробничого комплексу підозрюється 27-річний господар помешкання.
 
Для вирощування конопель квартира була оснащена спеціальними вентиляційними пристроями, освітленням і навіть будівельними вентиляторами.
 
Під час обшуку було вилучено наркотичний засіб – канабіс у висушеному та подрібненому вигляді, спеціальне обладнання для його виготовлення та вживання, чорнові записи та книжки з інструкціями з вирощування наркотичних рослин тощо.
 
На теперішній час проводяться невідкладні слідчі дії.
 
Вирішується питання щодо остаточної кваліфікації кримінального правопорушення.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 1970