Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2019

Прокурор та слідчий врятували громадянина від грабежу та затримали зловмисника (фото)

Вчора ввечері, 23 травня, прокурор Харківської місцевої прокуратури №2 Руслан Чуб та старший слідчий Київського відділу поліції Роман Волочай затримали «на гарячому» чоловіка, який обікрав перехожого.

«Пили каву з товаришем на площі Архітекторів аж раптом почули крики: «Тримайте, ловіть його! Допоможіть!». Один чоловік хутко біг по вулиці, інший його наздоганяв. Ми вирішили зупинити втікача та з’ясувати, що сталося», - розповідає Руслан Чуб.
 
Чоловік, що переслідував втікача розповів, що останній витягнув прямо з каси магазину майже 8 тис грн. Слідчий та прокурор викликали на місце події поліцію. З’ясувалося, що затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі та крадіжки і нині знаходиться під судовим слідством за 7 епізодів крадіжок.
 
При собі у зловмисника виявили не тільки речі чоловіка, який гукав на допомогу, а й гаманець з проїзними документами учня 9-го класу.
 
Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено підозру за ст. 186 КК України (грабіж). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. З огляду на рецидивність злочинів, прокуратура наполягатиме на триманні під вартою.
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3619