Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2019

Прокурори привітали підшефних з Богодухівського НВК із завершенням навчального року (фото)

Заступник прокурора Харківської області Андрій Гончаренко разом з колегами завітав сьогодні до Богодухівського спеціалізованого навчально-виховного комплексу, щоб привітати підшефних з успішним  завершенням навчального року і початком довгоочікуваних літніх канікул.

 
За традицією свято розпочалося теплими напутніми словами під час  шкільної ранкової лінійки. 
 
 
«Хочу звернутися до всіх вас, як до друзів. Бо за багато років ми з вами стали справжніми друзями. І підтвердженням цьому є нинішнє свято, на якому ми не просто гості, а його учасники. Сьогодні на футбольному полі традиційно зустрінуться команди прокурорів та вихованців вашої школи. Разом будемо готувати польову кашу та визначати команду-переможницю», - сказав А. Гончаренко і побажав  дітям та педагогам гарних, цікавих літніх канікул.
 
 
Сьогодні ж заступник прокурора області разом з директором Богодухівського спеціалізованого НВК Оленою  Ховановою відкрили кабінет географії.
 
 
«Це новий сучасний інтерактивний кабінет географії для старшокласників, де дітям буде цікаво вивчати предмет, а учителям зручно викладати його. Завдяки шефській допомозі прокуратури області ми змогли облаштувати його з врахуванням рекомендацій Нової української школи. Клас поділений на території – навчально-пізнавальну, ігрову, практично-дослідницьку. Є карта, глобуси, натуральні колекції гірських порід, мінералів тощо. В учителя є персональний комп’ютер, мультимедійний проектор», - зазначила О. Хованова.
 
 
Сюрпризом для всіх став виступ циркових артистів з  громадської організації «Маммалія планет». Неабияку радість і задоволення отримали діти від спілкування з пернатими артистами та цирковою собакою.
 
 
За словами голови  громадської організації «Маммалія планет» циркової  артистки Олени Майчук, вони радо прийняли запрошення приїхати до дітей: «Ми пропагаєму любов до тварин і намагаємося прививати її дітям. Це наша перша благодійна акція спільна з Харківським державним цирком та артистами циркової компанії України, які зараз на гастролях у Харкові».
 
 
Цього ж дня відбувся футбольний турнір між командами шефів та школярів. Завершилося свято традиційно – дегустацією польової каші та нагородженням кращих поварів.
 
 
Більше фото тут
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2122