Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

Прокуратура довела у суді вину харків’янина, який змусив свого гостя вистрибнути з 4-го поверху

На вимогу Харківської місцевої прокуратури №3 Орджонікідзевський районний суд м. Харкова визнав винним 36-річного харків'янина у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та погрозах вбивством своєму товаришеві (ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 129 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Руслана Скуратовича, чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі.
 
Подія сталася у серпні 2017 року. Товариші спільно вживали алкоголь вдома у зловмисника. На побутовому ґрунті у них виник конфлікт. Господар вирішив довести свою перевагу. Він зачинив двері на ключ, узяв ножа та, підійшовши до гостя, вдарив його у спину. Потім, розмахуючи ножем, почав погрожувати товаришу вбивством та змушувати його вистрибнути з вікна 4-го поверху. Гостю нічого не залишалося, як виконати ці вимоги.
 
Потерпілий вижив, але отримав тяжкі травми. Після падіння з висоти чоловік отримав чисельні переломи та розриви внутрішніх органів. 31-річний чоловік залишився паралізованим та потребує постійного стороннього догляду.
 
Довідково:
 
Вирок суду не є чинним, оскільки триває час на його апеляційне оскарження. Наразі на вимогу прокуратури зловмисник перебуває під вартою.
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2439