Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2019

Щоб не платити за таксі, напав на водія: прокуратура затвердила підозру в розбої

Прокуратура затвердила повідомлення про підозру 25-річному мешканцю Краснокутська в розбійному нападі на таксиста (ч. 1 ст. 187 КК України).

Як розповів заступник керівника Дергачівської місцевої прокуратури Олексій Кушнаренко, подія трапилася 1 травня цього року в смт. Краснокутськ.
 
Підозрюваний запросив в гості неповнолітнього товариша з Харкова та пообіцяв оплатити таксі до райцентру. Він зустрів друга в обумовленому місці, однак замість того, щоб розрахуватися з водієм, напав на нього.
 
Чоловік, що вже мав кілька судимостей та перебував на випробувальному терміні, приставив до шиї потерпілого ножа та вимагав віддати сумку з грошима. Таксист зробив вигляд, що збирається виконати умови нападника, та попросив лише забрати з сумки документи. Проте замість них дістав стартовий звуковий пістолет і вистрілив у повітря. Зловмисник, який не очікував супротиву, втік з місця події разом з другом.
 
Наразі підозрюваний перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Максимальна санкція статті передбачає 7 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2246