Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2019

Чоловік, що убив літню жінку за відмову налити чарку, отримав 13 років позбавлення волі

Вироком Харківського районного суду області 40-річного мешканця Чугуївщини визнано винним в умисному вбивстві з корисливих  мотивів та крадіжці, поєднаній з проникненням у житло (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч.2,3 ст. 185 КК України).

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури № 6 Андрій Яковлев, убивці присудили 13 років позбавлення волі.
 
Обставини справи:
 
Подія трапилася на початку березня 2017 року в смт. Есхар Чугуївського району. Неодноразово судимий зловмисник прийшов до знайомої, що торгувала спиртним. Оскільки грошей в нього не було, він попросив жінку налити в борг. Однак «продавчиня» відмовила йому та намагалася вигнати з двору. До того ж жінка звинуватила чоловіка в тому, що він прилучає до чарки її доньку. Тоді розлючений зловмисник дістав ножа і наніс 68-річний жінці 15 поранень. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.
 
Окрім того, прокуратура довела в суді, що злодій причетний також до 9 крадіжок у Харкові та Чугуєві протягом  2016-2017 рр. Крадій залазив до будинків через вікна. Забирав переважно ювелірні вироби та дрібну техніку. Злочинними діями засудженого потерпілим спричинені збитки в сумі 70 тис. грн.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2222