Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2019

Збоченця, що розбещував дітей біля школи, засудили до 4 років позбавлення волі

Вироком Комінтернівського районного суду м. Харкова 55-річного чоловіка визнали винним у розбещенні неповнолітніх (ч. 1 ст. 156 КК України).

Як розповів заступник керівника Харківської місцевої прокуратури № 5 Дмитро Казак, чоловіка засудили до 4 років позбавлення волі.
 
Нагадаємо, у грудні минулого року засуджений біля однієї з харківських шкіл чіплявся до дітей з непристойними пропозиціями. Лише словами збоченець не обмежився – він демонстрував статевий орган двом дівчаткам віком 14 та 15 років.
 
Після того, як діти розповіли про подію в школі, один з працівників навчального закладу звернувся із заявою до правоохоронців.
 
Особу розпусника встановили. Чоловікові оголосили про підозру, однак він тривалий час переховувався, уникаючи слідчих дій. Його затримали на початку травня цього року в м. Лозова.
 
Слід зазначити, що чоловік уже і мав судимість за розбещення дитини. У 2012 році його засудили за ч. 2 ст. 156 КК України до 5 років за ґратами. Призначене покарання він відбув та у 2017 році звільнився з місць позбавлення волі.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуартури Харківської області
 

кількість переглядів: 2722