Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2019

На вимогу прокуратури суд ув’язнив підозрюваного у зґвалтуванні 19-річної дівчини

На вимогу прокуратури Первомайський міськрайонний суд обрав для підозрюваного у зґвалтуванні 19-річної дівчини (ч. 2 ст. 152 КК України) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як розповів перший заступник керівника Первомайської місцевої прокуратури Роман Травкін, подія трапилася 8 липня цього року.
 
За попередніми даними слідства, зловмисник напав на молоду дівчину в малолюдному місці.  Чоловік силоміць привів жертву до своєї домівки та зв’язав. Протягом доби він утримував її в неволі та ґвалтував.
 
Звільнитися дівчині вдалося лише на ранок наступного дня. В цей час її вже розшукували правоохоронці за заявою матері, яка хвилювалася через несподіване зникнення доньки.
 
Ґвалтівника затримали того ж дня. Ним виявився 54-річний місцевий мешканець, двічі судимий за злочини проти статевої свободи й недоторканості.
 
Наразі слідством також вирішується питання щодо можливості додаткової кваліфікації у кримінальному провадженні за ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2648