Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2019

Квартирних крадіїв, що «обчистили» домівки харків’ян майже на півмільйона гривень, взяли під варту

На вимогу прокуратури Червонозаводський районний суд м. Харкова обрав підозрюваним у низці  квартирних крадіжок (ч. 3, 4 ст. 185 КК України) запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Як розповів заступник керівника Харківської місцевої прокуратури № 5 Іван Невідомий, слідство встановило, що протягом березня-квітня цього року двоє неодноразово судимих чоловіків віком 35 та 42 років вчинили низку крадіжок з домівок харків’ян.
 
До осель зловмисники пробиралися через вікна. З домоволодінь виносили грошові кошти, техніку, ювелірні прикраси та інше цінне майно. Загальна сума  збитків, завданих потерпілим, – близько 470 тис. грн.
 
Наразі слідством встановлена причетність одного з підозрюваних до 3 крадіжок, іншого – до 1. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем їх мешкання  вилучено частину викраденого майна.
 
Досудове розслідування триває, перевіряється можлива причетність фігурантів провадження до інших подібних кримінальних правопорушень. Якщо вина чоловіків буде доведена в суді, їм загрожує до 8 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2302