Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2019

На Харківщині черговий «закладник» отримав вирок – 6 років за гратами з конфіскацією

Жовтневий районний суд м. Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №2 та визнав винним 27-річного чоловіка у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За інформацією заступника керівника місцевої прокуратури Владислава Грюка, суд призначив чоловіку покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
«Прокуратура довела у суді, що у вересні 2018 року зловмисник придбав пакунок з особливо небезпечною речовино PVP вагою 16 грамів, що є особливо великим розміром. Він розфасував порошок на 40 доз та розкладав згортки у схованках. Викрили «закладника» патрульні. Поліцейські зупинили посеред вулиці підозрілого чоловіка і з’ясувалося, що у нього в  рюкзаку 23 згортки з наркотиками, які він ще не встиг розкласти у схованки», - розповів В. Грюк.
 
У ході досудового розслідування зловмисник визнав вину та співпрацював із слідством.  Він пояснив, що перебував у скрутному матеріальному становищі та хотів таким чином підзаробити.
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.



Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2129