Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

Неповнолітній хлопець ледь не позбавив життя сусідку через 30 гривень. Прокуратура затвердила обвинувачення

Дергачівська місцева прокуратура направила до Харківського районного суду обвинувальний акт стосовно  17-річного місцевого мешканця.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Юрій Ковальов, юнаку інкримінується замах на вбивство з корисливих мотивів та розбій  (ч. 2 ст. 15 п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України).
 
Подія трапилаcя наприкінці квітня цього року в одному з сіл Валківського району. 17-річний хлопець вночі через вікно пробрався до будинку сусідки. Жінка в цей час уже спала та не чула непроханого візитера. Неповнолітній злочинець кілька разів ударив жертву обухом сокири по голові, потім відшукав її гаманець, проте виявив у ньому лише 30 гривень.
 
Юнак забрав гроші й намагався знайти ще якісь цінності, проте в цей час прийшла до тями хазяйка оселі. Жінка почала голосно кричати, тому молодий сусід накинувся на неї з кулаками і бив, аж поки потерпіла не втратила свідомість.
 
Вважаючи, що розправився з сусідкою, злочинець втік з місця події.
 
Незважаючи на тяжкі травми, 37-річна жінка вижила. Злочинця ж затримали по «гарячих слідах». Юнак пояснив, що в такий спосіб нібито хотів помститися сусідці, яка напередодні не позичила грошей його родині.
 
Наразі за клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2427