Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2019

Прокуратура довела у суді вину «стажера-закладника», який ховав наркотики у білизні (фото)

Жовтневий районний суд м. Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №2 та визнав винним 30-річного харків’янина у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу і психотропних речовин у великих розмірах з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Владислав Грюк, суд призначив чоловіку покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.
 
«Викрили зловмисника у травні 2018 року. Близько 7 години ранку його зупинили патрульні на одній із вулиць Новобаварського району міста. Чоловік розпивав алкогольні напої у громадському місці, чим і привернув увагу правоохоронців. У ході спілкування з’ясувалося, що це не єдине порушення чоловіка. При собі він мав 25 пакетів з наркотиками - 10 з канабісом та 15 з амфетаміном. Заборонене він заховав у шкарпетку та запхав її у нижню білизну. В телефоні чоловіка правоохоронці виявили фотографії з місцями схованок та координатами так званих «закладок»», - повідомив В. Грюк.
 
Засуджений свою вину визнав частково – пояснив, що наркотики знайшов та зберігав для власного вживання і не мав на меті продавати їх, а фотографії із схованками він робив, коли «стажувався» на вакансію кур’єра. Проте «на роботу» його нібито не взяли.
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
 
 
 
 



Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2054