Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2019

Прокуратура затвердила підозру хлопцю, що забив до смерті рідного батька

Дергачівська місцева прокуратура затвердила повідомлення про підозру 19-річному хлопцю у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень рідному батькові (ч. 2 ст. 121  КК України).

За інформацією заступника керівника місцевої прокуратури Юрія Ковальова, події відбувалися наприкінці травня цього року в одному із сіл Валківського району.
 
Підозрюваний разом з мамою поїхав до сусіднього населеного пункту, щоб розшукати батька, який пиячив та не з’являвся вдома.
Голову сім’ї родичі знайшли біля місцевого сільського клубу: чоловік розпивав алкоголь і не мав жодного бажання їхати додому. Він почав нецензурно лаяти дружину й навіть замахнувся на жінку.
 
Така поведінка батька обурила сина. Хлопець узяв сапу та кілька разів ударив кривдника держаком по спині. Від болю та сильних ударів чоловік сів навколішки, проте син продовжив наносити удари.
 
Розлюченого молодика зупинили випадкові свідки. Після цього хлопець посадив батька в машину та повіз до рідного села. Проте вдома того ж вечора чоловік помер.
 
За висновками експертів, причиною смерті стала гостра крововтрата, яка розвинулася внаслідок отриманих від побиття травм.
Наразі досудове розслідування триває. Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2631