Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2019

У Харкові викрито групу осіб, яка незаконно виготовляла та збувала контрафактні тютюнові вироби

Під процесуальним керівництвом органів прокуратури, оперативно-розшуковим управлінням Східного регіонального управління ДПСУ та оперативним управлінням ДФС України в Харківській області виявлено незаконне виготовлення та введення в обіг контрафактних тютюнових товарів.

Як повідомила керівник Харківської місцевої прокуратури №1 Катерина Шевцова, під час процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінального провадження отримано інформацію від оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління Державної прикордонної служби про те, що в м. Харкові групою осіб здійснюється транспортування незаконно виготовлених тютюнових виробів та введення в обіг у великих розмірах тютюнових товарів, які не відповідають вимогам до безпечності, встановленим нормативно-правовими актами.

29 листопада 2019 року в ході обшуків на складських приміщеннях однієї з логістичних компаній у м. Харкові виявлено і вилучено 500 кг  тютюнової суміші для кальяну та 450 кг готових тютюнових виробів на загальну суму понад 1 млн грн.

За даним фактом Холодногірським відділом Харківської місцевої прокуратури №1 до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ст. 227 ККУ «Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції».
 
Наразі тривають подальші слідчо-розшукові дії.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2525