Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2019

На Харківщині виявили незаконне переміщення товарів через державний кордон України

Харківською місцевою прокуратурою №1 спільно з міжвідомчою групою у складі співробітників оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління ДПСУ та оперативного управління ДФС України в Харківській області виявлено протиправну діяльність – переміщення товарів через державний кордон України поза пунктами митного оформлення.

Як повідомила керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова, під час досудового розслідування кримінального провадження стало відомо, що група невстановлених осіб надає послуги з перевезення товарів через державний контроль поза митним оформленням.

10 грудня 2019 року у ході обшуків вилучено більше 100 ящиків та 400 мішків, де містилися товари побутового призначення, призначені для адресатів з різних регіонів Російської Федерації, а також документи, які є доказами протиправної діяльності.

Наразі до суду направлено клопотання про арешт вказаного майна та тривають подальші слідчо-розшукові дії, спрямовані на встановлення всіх учасників протиправної діяльності.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба прокуратури Харківської області
 
 

кількість переглядів: 2821