Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2020

Прокуратура домоглася арешту незаконно зрубаної деревини та вантажного автомобілю

Золочівським відділом Дергачівської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 246, ч.1 ст. 358 КК України (незаконна порубка дерев у лісах, перевезення незаконно зрубаних дерев  та підроблення офіційного документа).

Місцевою прокуратурою забезпечено розгляд у суді клопотання про накладення арешту на вилучений вантажний автомобіль з незаконно зрубленою деревиною. За результатом розгляду 20 січня 2020 року ухвалою слідчого судді Золочівського районного суду накладено арешт на вантажний автомобіль, спеціалізований напівпричеп і деревину породи «дуб», об’ємом приблизно 25 м³, - повідомляє керівник Дергачівської місцевої прокуратури Харківської області Станіслав Пієв.
 
Зазначені транспортні засоби і деревину співробітниками Золочівського ВП ГУНП  в Харківській області виявлено 14 січня 2020 року під час проведення оперативних заходів в смт. Золочів Харківської області, направлених на боротьбу з незаконною рубкою деревини.
 
Під час перевірки документів виявлені ознаки підроблення щодо місць навантаження деревини, також перевіркою через відкритий Інтернет сайт https://open.ukrforest.com/ виявлено відсутність будь-яких даних про бірки на деревині, що транспортувалась.  
 
На даний час проводяться слідчі і процесуальні дії.
 
 
 
 
 
Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2358