Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2020

Чоловіку, який зґвалтував та вбив літню жінку, загрожує довічне позбавлення волі

Харківською місцевою прокуратурою № 5 направлено до суду  обвинувальний акт стосовно 61-річного чоловіка, який зґвалтував та вбив 93-річну жінку (п. п. 10, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 5 ст. 152 КК  України).

Як вже повідомлялось, у жовтні 2019 року зловмисник, якого раніше засуджували за умисне вбивство, розпивав спиртні напої з сином потерпілої за місцем мешкання останніх. Залишившись на самоті з бабусею, за станом здоров’я прикутою до ліжка, вказаний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс їй численні удари руками в область обличчя, грудної клітки та шиї, після чого її зґвалтував. Потерпіла внаслідок отриманих травм померла, не приходячи до тями.

За інформацією керівника місцевої прокуратури Олексія Лесенка, до суду для розгляду по суті направлено обвинувальний акт стосовно чоловіка, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. п. 10, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 5 ст. 152 КК  України, — умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, та зґвалтування вчинене повторно, що спричинило тяжкі наслідки.

Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.


Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2598