Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2020

Боротьба з гральним бізнесом продовжується: групі осіб повідомлено про підозру (ВІДЕО, ФОТО)

За процесуального керівництва Харківської місцевої прокуратури №4 повідомлено про підозру двом особам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 та ч. 1 ст. 203-2 КК України (злочин, вчинений за попередньою змовою групою осіб, зайняття гральним бізнесом).

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, встановлено, що на території Московського району м. Харкова в нежитловій будівлі розташовано гральний заклад закритого типу: доступ до закладу обмежує охоронець. Послуги гри на рулетці та гральних автоматах надавались іноземцям та місцевим мешканцям.

У ході обшуків, проведених спільно з СУ ГУНП в Харківській області та Управлінням стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ, виявлено, що в нежитловому приміщенні, розташованому на території Московського району, знаходиться ігровий зал з комп’ютерною технікою, ігровими автоматами і рулеткою, та термінали, за допомогою яких здійснюється перерахунок грошових коштів.

Крім того, виявлено склад гральних автоматів, який, ймовірно, планувалось для відкриття грального залу та подальшого використання.

У результаті проведених обшуків вилучено 22 гральні автомати та ключі до них; 1 рулетку на 6 посадочних місць, автомобіль Range Rover, комп’ютерну техніку, пристрій для перевірки грошей, понад 30 тис. грн, понад 300 доларів США, банківські картки, мобільні телефони та чорнові записи.

Підозрюваним — жінці-адміністратору закладу та одному з його керівників — загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Питання щодо обрання запобіжного заходу вирішується.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
 
 
 



Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2762