Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2020

У Харкові вилучено контрафактного алкоголю та цигарок на майже 3,5 млн грн: викрито підпільне виробництво (ВІДЕО, ФОТО)

Харківська місцева прокуратура № 4 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом виготовлення, зберігання, придбання, перевезення та збуту марок акцизного податку за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, у  ході досудового розслідування встановлено, що на території одного з районів м. Харкова та Харківської області група осіб організувала підпільне виробництво алкогольної продукції під логотипами відомих торгових марок та в подальшому реалізовувала її.

У ході обшуків, проведених 3 червня спільно з  УБК ДКП НПУ та СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області, вилучено понад 3 500 літрів спиртовмісної рідини у флягах, понад 20 тис. пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв з марками акцизного збору з ознаками підробки, 800 пачок цигарок невстановленого виробництва, майже 900 тис. грн, понад 1 тис. євро, майже 15 тис. доларів США та понад 30 тис. російських рублів. Крім того, вилучено 2 вантажних автівки, 4 одиниці комп’ютерної техніки, 7 мобільних телефонів, чорнові записи з обліками продукції та розрахунків за товар.

За попередніми розрахунками, продукції вилучено на суму майже 3,5 млн грн.

Наразі встановлюються особи, причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2445