Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2020

Керівництво прокуратури області привітало колектив Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС з 20-річчям Експертної служби МВС

Олександр Фільчаков привітав Експертну службу МВС з річницею, вручив подяки керівництву і працівникам установи, підкреслив, що вважає відзнаку заслуженою та розраховує на подальшу плідну і конструктивну співпрацю задля забезпечення завдань кримінального провадження щодо захисту особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень на засадах взаємоповаги та незалежності роботи експертної служби.

Прокурор області наголосив на важливості праці кожного члена колективу Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС та подякував за високий рівень організації роботи Станіславу Перліну, який протягом 16 років очолює установу. Олександр Фільчаков підкреслив, що завдяки високій професійній кваліфікації та самовідданості експертів НДЕКЦ досягнуто високих результатів у роботі правоохоронних органів Харківської області.

Також прокурор області зазначив, що Харківським НДЕКЦ МВС за рік проведено більше 15 тисяч експертних досліджень. Це свідчить про те, що на території області не відбулося жодної значимої події, в якій би не брали участі експерти. Усі ці дослідження стали надзвичайно вагомим внеском та допомогли ефективно здійснювати досудове розслідування у кримінальних провадженнях.
 
 
 
 




Пресслужба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 1777