Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2020

Чинили опір поліцейським: двом молодикам повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Харківської місцевої прокуратури № 4 повідомлено про підозру двом молодикам за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, досудовим розслідуванням встановлено, що 15 вересня 2020 року працівники Управління поліції охорони в Харківській області отримали виклик, що на охоронюваному об’єкті по пр. Тракторобудівників у м. Харків відбувається бійка.

На місці події співробітники поліції виявили 17-річного та 18-річного юнаків у неадекватному та агресивному стані. Зазначені молодики, усвідомивши, що перед ними знаходяться представники правоохоронного органу, почали виражатись на адресу поліцейських нецензурною лайкою, чинити опір та наносити їм тілесні ушкодження.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Московського ВП ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2226