Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2020

Тримання під вартою — суд обрав запобіжний захід чоловіку, який підозрюється в незаконному виготовленні наркотиків (ФОТО)

Ухвалою слідчого судді Московського районного суду м. Харкова обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 630 600 грн чоловіку, який підозрюється у незаконному виготовленні та зберіганні психотропних речовин у великих розмірах та наркотичних засобів з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, досудовим розслідуванням встановлено, що 36-річний мешканець м. Києва через Інтернет збував по  всій України, в тому числі і на території Харківської області, заздалегідь розфасовані психотропні речовини.

24 листопада 2020 року проведено обшук домоволодіння у м. Києві, в ході якого виявлено та вилучено психотропні речовини, а також наркотичні засоби амфетамін і кокаїн у великих розмірах. Крім того, вилучено спеціальне обладнання і засоби, призначені для виготовлення психотропних речовин.

Того ж дня правоохоронцями затримано чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. 25 листопада йому повідомлено про підозру.

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Московського відділу поліції ГУНП в Харківській області, оперативний супровід — управління боротьби з наркозлочинністю в Харківській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 




Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1683