Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2021

Тримання під вартою — суд обрав запобіжний захід «закладчику» (ФОТО)

Ухвалою судді Ленінського районного суду м. Харкова обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави на суму 113 500 грн раніше судимому чоловіку, який підозрюється у зберіганні особливо небезпечної психотропної речовини з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 12 січня 2020 року співробітники поліції зупинили 21-річного чоловіка. При собі він мав психотропну речовину «PVP» вагою близько 100 грамів. Встановлено, що чоловік встиг розмістити на території Харкова наркотичні та психотропні речовини.

Кожне місце схову оглянуто, за результатами чого вилучено згортки з порошкоподібною речовиною у кількості 14 штук загальною вагою близько 7 грамів. На даний час призначено судово-хімічні експертизи.

Проведено обшук за місцем проживання чоловіка, де виявлено та вилучено електронні ваги, значну кількість  полімерних пакетів, ізолюючих стрічок, необхідних для фасування та подальшого збуту наркотичних засобів та психотропних речовин.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. За процесуального керівництва Харківської місцевої прокуратури № 1 йому  повідомлено про підозру за фактом зберігання особливо небезпечної психотропної речовини з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудове розслідування здійснюють слідчі Холодногірського відділу поліції ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
 
 






Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1850