Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2021

Незаконний збут наркотичних засобів — чоловіку повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Лозівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру організатору інтернет-магазину за фактом незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Ігоря Білодіда, досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік з березня 2020 року займався збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території м. Лозова та району.

27 січня 2021 року вказаного громадянина затримано в порядку ст. 208 КПК України під час фасування наркотичних засобів. Вилучено понад 10 грамів особливо небезпечної психотропної речовини PVP, яку він не встиг розфасувати і збути. Також виявлено близько 20 місць вже розкладених пакунків з наркотичною речовиною.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі Лозівського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Харківській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 





Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2159