Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2021

Фейкові мінування адміністративних будівель Харкова — затримано чоловіка (ФОТО)

Харківська місцева прокуратура № 2 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом завідомо неправдивого повідомлення про замінування (ч. 1 ст. 259 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Едуард Новіков, у ході досудового розслідування встановлено, що 1 березня цього року надійшло повідомлення про замінування Господарського суду, розташованого в м. Харків, Майдан Свободи, 5, а також будівлі Апеляційного суду, який знаходиться за адресою м. Харків, вул. Героїв Небесної Сотні, 36.

У ході проведення оперативних заходів встановлено особу чоловіка, який вчинив зазначені кримінальні правопорушення.

За місцем його мешкання проведено обшук, у ході якого вилучено засоби, за допомогою яких вчинено правопорушення.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводять слідчі Харківського районного управління поліції № 1 ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління Служби безпеки України в Харківській області та слідчі Харківського районного управління поліції № 1 ГУНП в Харківській області.

Слідчі дії тривають. Встановлюються всі обставини справи та причетність затриманого до замінування адміністративних будівель сервісних центрів МВС м. Харкова у період з листопада 2020 року по теперішній час.
 
 
 





Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2100