Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2021

За розповсюдження наркотичних речовин 27-річному харів’янину повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури міста Харкова повідомлено про підозру чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення, а саме незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах (ч.2 ст.307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник через  мережу інтернет придбав оптову партію наркотичних засобів та психотропних речовин, надалі за місцем свого мешкання розфасовував дані речовини та у подальшому розкладав їх у вигляді «закладок» на території міста.  

Проте незаконний заробіток чоловіка невдовзі закінчився, оскільки його було викрито під час чергового залишення «закладок» на території одного з районів міста.

За результатами обшуків під час затримання та проведених за місцем мешкання зловмисника виявлено та вилучено 15 полімерних пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, 3 пакети з речовиною рослинного походження, які, зі слів чоловіка, є психотропною речовиною – PVP та наркотичним засобом – канабіс, а також електронні  ваги та понад 95 розфасованих пакетів з різними наркотичними речовинами.

За вчинення вказаних дій чоловіку пред’явлено підозру за  ч. 2 ст. 307 КК України.

Наразі до Фрунзенського районного суду м. Харкова направлено клопотання про обрання зазначеній особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого відділу поліції №2 Харківського районного управління поліції №2 в Харківській області, оперативний супровід — відділ поліції №2 Харківського районного управління поліції №2 в Харківській області.
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1803