Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2021

Вилучено 27 кущів канабісу — викрито харків’янина, який виготовляв наркотичні засоби у себе вдома (ФОТО)

Слобідська окружна прокуратура м. Харкова здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом виготовлення та зберігання наркотичних засобів з метою подальшого збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Ігор Білодід, у ході досудового розслідування встановлено, що 37-річний харків’янин у себе вдома вирощував канабіс, виготовляв та розфасовував вказаний наркотичний засіб для подальшого збуту.

12 квітня цього року під час обшуку за місцем мешкання чоловіка виявлено та вилучено 27 кущів канабісу, 5 полімерних ящиків, в яких знаходилась виготовлена наркотична речовина — канабіс, а також спеціальне обладнання:  фільтри, трансформатори напруги, лампи для створення тепличних умов при вирощуванні рослин.

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції №2 Харківського районного управління № 1 ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю в Харківській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

На даний час досудове розслідування триває, проводяться необхідні судові експертизи та встановлюються свідки вчинення кримінального правопорушення. Після отримання результатів експертиз буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру.
 
 
 
 


 
 
  
 



Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1762