Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.04.2021

За фейкові мінування адміністративних будівель Харкова чоловік постане перед судом (ФОТО)

Київською окружною прокуратурою м. Харкова 21.04.2021 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за фактами завідомо неправдивих повідомлень про загрозу безпеці громадян, знищенні та пошкодженні об'єктів власності, вчиненому повторно (ч. 1, ч. 2 ст. 259  КК України).

Як розповів керівник окружної прокуратури Едуард Новіков, під час досудового розслідування, в ході проведення оперативних заходів встановлено 43-річного мешканця м. Харкова, який з метою дезорганізації роботи державних організацій, а саме територіального сервісного центру МВС України №6341, розташованого за адресою м. Харків, вул. Шевченко, 62, регіонального сервісного центру МВС України, розташованого за адресою м. Харків, вул. Шевченко, 26, Харківського апеляційного суду, розташованого за адресою м. Харків, майдан Героїв небесної сотні, 36 та Господарського суду Харківської області, розташованого за адресою м. Харків, майдан Свободи, 5, здійснив 9 неправдивих повідомлень про мінування.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Харківського районного управління поліції № 1 ГУНП в Харківській області, оперативний супровід — співробітники Управління Служби безпеки України в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
 




Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1905