Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2021

За розкладання згортків за наркотиками харків’янину повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру чоловіку за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин у особливо великих розмірах та незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин, у тому числі вчинених повторно (ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури м. Харкова Едуард Новіков, досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець м. Харкова за допомогою месенджера “Telegram” налагодив співпрацю з іншою особою з метою продажу особливо небезпечної психотропної речовини, так званої «PVP», яку чоловік реалізував шляхом розкладання згортків на території міста.

Протиправна діяльність закладника була припинена правоохоронцями під час отримання чоловіком чергової партії згортків.

Відповідно до висновків проведених експертиз, у затриманого вилучено особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонений, – «PVP» загальною масою 148,6 грам.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

21.05.2021 відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 340 тисяч 500 гривень.
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2015