Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2021

Лаявся та вибивав скло у трамваї – 31-річний чоловік постане перед судом (ФОТО)

Слобідською окружною прокуратурою м. Харкова затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 31-річного чоловіка за фактом хуліганства, грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 22.05.2021 року ввечері 31-річний чоловік їхав у трамваї по місту. Під час проїзду у зловмисника виникла суперечка з водієм трамваю, внаслідок чого було зупинено рух транспорту. Так, під час конфлікту зловмисник лаявся та вибивав скло трамваю, чим спричинив шкоду КП «Жовтнева трамвайне депо» на загальну суму понад 1 тис. грн.

Досудове розслідування проводили дізнавачі СД ВП №2 Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області за процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2309