Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2021

Керівництвом обласної прокуратури проведено робочу зустріч з представниками Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (ФОТО)

9 липня цього року заступники керівника обласної прокуратури Станіслав Муратов та Олександр Сузий провели чергову робочу зустріч з представниками Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в рамках Меморандуму про співпрацю між Генеральним прокурором та Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини.

Під час зустрічі обговорювались питання щодо додержання прав засуджених осіб в установах виконання покарань області, зокрема захисту від катування, жорстокого поводження, належних умов тримання, охорони здоров’я та медичної допомоги.
 
На напрямку ювенальної юстиції обговорено питання стану протидії дитячій злочинності, захисту прав та інтересів дітей, які перебувають у конфлікті із законом, або стали жертвами злочинних посягань, діяльності щодо захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства.
 
Учасники зустрічі наголосили на необхідності продовження співпраці, невідкладне реагування на порушення прав і свобод людини у місцях несвободи та проведення спільних заходів у сфері захисту прав та інтересів дітей.
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2043