Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2021

Збував психотропні речовини - повідомлено про підозру черговому «закладнику» (ФОТО)

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 44-річному чоловіку за фактом незаконного збуту психотропних речовин (ч. 1 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік займався збутом психотропних речовин шляхом розкладання так званих «закладок».
 
Під час проведення обшуку квартири та автомобіля закладника виявлено та вилучено 75 згортків розфасованої психотропної речовини – PVP.
 
16 липня 2021 року за процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова злочинцю повідомлено про підозру.
 
Також в цей день Ленінським районним судом м. Харкова відносно чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 45400 грн.
 
Досудове розслідування здійснюють співробітники відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 3 ГУНП в Харківській області.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2139