Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2021

Скоїв ДТП у нетверезому стані і збив двох неповнолітніх — затримано водія (ФОТО)

За процесуального керівництва обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою в стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

За інформацією начальника відділу обласної прокуратури Андрія Жмутського, досудовим розслідуванням встановлено, що 27 липня цього року, близько 21 години, в смт. Вільча Чугуївського району сталася ДТП. 64-річний чоловік, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», здійснив наїзд на двох неповнолітніх — 14-річного та 15-річного хлопців, внаслідок чого вони отримали тяжкі тілесні ушкодження. Після вчинення ДТП чоловік поїхав з місця події.
 
По гарячих слідах водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Встановлено, що на момент вчинення ДТП він перебував у нетверезому стані — вміст алкоголю у його крові становив понад 2 проміле.
 
Потерпілих доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова. Наразі вони перебувають у тяжкому стані.
 
Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування проводять співробітники Слідчого управління ГУНП в Харківській області.
 
Слідчі дії тривають, встановлюються всі обставини справи.
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1888