Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2021

Керівник обласної прокуратури нагородив переможців конкурсу «Використання прокурором професійних і риторичних навичок під час виступу в судових дебатах» (ФОТО)

Відповідно до наказу керівника обласної прокуратури від 30.06.2021 №52 серед прокурорів обласної та окружних прокуратур проведено конкурс «Використання прокурором професійних і риторичних навичок під час виступу в судових дебатах».

Результати конкурсу оцінювались з урахуванням професійної майстерності обвинувачів, якості підтримання публічного обвинувачення, своєчасності та ефективності реагування на незаконні судові рішення тощо.
 
Переможцями конкурсу визначено:
 
І місце - прокурора Дергачівської окружної прокуратури Сердюк Кристину Віталіївну;
 
ІІ місце – заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду за додержанням законів національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю обласної прокуратури Мозгову Наталію Олексіївну;   
 
ІІІ місце - прокурора Слобідської окружної прокуратури м. Харкова Тимченко Наталію Олександрівну та прокурора першого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними  органами  поліції  та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю обласної прокуратури Коновалюка Дениса Сергійовича.

Наказом керівника обласної прокуратури від 19.08.2021 № 2282к переможців конкурсу нагороджено подяками керівника обласної прокуратури, а прокурора, який зайняв І місце, нагороджено також цінним подарунком.
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2721