Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2021

Керівник Слобідської окружної прокуратури м. Харкова відвідав Диканівську виправну колонію №12 та поспілкувався із засудженими (ФОТО)

19 серпня 2021 року керівник Слобідської окружної прокуратури м. Харкова Ігор Білодід відвідав Державну установу «Диканівська виправна колонія (№12)».

Під час візиту були відвідані приміщення камерного типу, дільниці посиленого контролю, дисциплінарного ізолятора та арештного дому установи. Крім того, оглянуто крамницю, де працюють засуджені.
 
Також очільник окружної прокуратури поспілкувався з ув’язненими та засудженими з приводу умов тримання, забезпечення адміністрацією установи їх конституційних прав, а також  працевлаштування в колонії.
 
Поряд з цим, керівник окружної прокуратури провів особистий прийом засуджених. На поставлені питання надано ґрунтовні відповіді та роз’яснено окремі положення законодавства.
 
Довідково: Диканівська виправна колонія №12 —  це кримінально-виконавча установа середнього рівня безпеки (для тримання чоловіків, вперше засуджених до позбавлення волі на певний термін). Колонія розрахована на 1232 особи, станом на 19 серпня в установі відбувають покарання 548 засуджених.
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1732