Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2021

Керівництво Харківської обласної прокуратури привітало вихованців Боходухівської спеціальної школи з Днем знань (ФОТО)

Перший заступник керівника обласної прокуратури Володимир Лимар та заступник керівника обласної прокуратури Олександр Сузий відвідали КЗ «Богодухівська спеціальна школа» Харківської обласної ради та привітали учнів з Днем знань.

Вихованці навчального закладу вже понад 20 років є друзями Харківської обласної прокуратури і вітати їх зі святами є доброю традицією.
 
З нагоди 1 вересня керівництво обласної прокуратури разом з керівництвом окружних прокуратур привітало дітей та педагогів підшефної школи із початком навчального процесу.
 
Під час святкової лінійки до вихованців школи з вітальним словом звернувся перший заступник керівника обласної прокуратури Володимир Лимар, зазначивши: «1 вересня – це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного учня. Це урочистий і важливий день, день старту до нових відкриттів і великих знань. Хочу побажати уваги на уроках, веселого настрою і дзвінкого сміху на перервах, чудових ідей і захоплюючих занять, високих оцінок і гідних перемог».
 
Вітаючи дітей, керівництво побажало їм успіхів у подальшому навчанні, нових досягнень, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій та цікавої і пізнавальної мандрівки світом знань.
 
Турбуючись про маленьких підопічних, керівництво обласної прокуратури подарувало вихованцям школи дивани для зон відпочинку, фрукти та необхідне для навчання канцелярське приладдя.
 
«Немає в світі нічого прекраснішого, ніж пізнавати нове! Бажаю ніколи не зупинятися на дорозі Знань – вона цікава та різноманітна. Бажаю незабутніх миттєвостей шкільного життя, невпинного пізнання світу, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів. Діти, я переконаний, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Здоров’я та миру вам!» -  надав настанови та побажав дітям перший заступник очільника керівника обласної прокуратури Володимир Лимар.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 
 
 

кількість переглядів: 1687