Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2021

Протидія дитячій злочинності — у Шевченківській окружній прокуратурі м. Харкова проведено нараду з керівниками правоохоронних органів (ФОТО)

01 жовтня 2021 року керівництвом Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова проведено спільну нараду з керівниками правоохоронних та інших державних органів району щодо захисту прав дітей та протидії дитячій злочинності.

У нараді взяли участь керівництво Харківського районного управління поліції № 3 ГУНП в Харківській області, адміністрації району, секторів ювенальної превенції та пробації, служби у справах дітей району.
 
Учасники заходу обговорили ситуацію у сфері дитячої злочинності, а також проведення превентивних заходів щодо її запобіганню.
 
Метою наради стало розроблення найбільш дієвих способів підвищення ефективності роботи правоохоронних та державних органів. Присутні визначили проблемні питання та обговорили механізми міжвідомчої взаємодії, спрямованої на попередження та розкриття кримінальних правопорушень, вчинених неповнолітніми та проти дітей.
 
Керівник окружної прокуратури Аміл Омаров звернув увагу учасників заходу на необхідність скоординованої роботи та оперативного обміну інформацією для зниження рівня злочинності у районі.
 
За результатами зустрічі спільна нарада постановила вжити додаткові заходи, спрямовані на підвищення ефективності попередження та розслідування злочинів зазначеної категорії.
 
 

Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2857