Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2021

Повідомлено про підозру водію, який скоїв наїзд на двох дітей (ФОТО)

Прокурорами обласної прокуратури спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Харківській області повідомлено про підозру 34-річному чоловіку за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Як повідомлялось раніше, 11 листопада 2021 року близько 15:20 чоловік, керуючи автівкою «Тойота Ленд Крузер», порушив правила безпеки дорожнього руху на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської у м. Харкові.
 
Водій проїхав на забороняючий для його руху червоний сигнал світлофора та здійснив наїзд на 13-річних хлопчика та дівчинку, які рухались по регульованому пішохідному переході на зелений для них сигнал світлофора.
 
Медичним висновком встановлено, що чоловік під час дорожньо-транспортної події перебував у стані наркотичного сп’яніння.
 
12 листопада 2021 року водію повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286-1 КК України.
 
Досудове розслідування проводять слідчі слідчого управління ГУНП в Харківській області.
 
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2549