Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2021

Обласна прокуратура спільно з іншими прокуратурами України отримали привітання від керівництва держави та Генерального прокурора (ФОТО)

1 грудня 2021 року працівники обласної прокуратури долучилися до привітань Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України та Генерального прокурора.

На початку урочистостей з привітальним словом до всіх працівників прокуратури звернувся Президент України Володимир Зеленський, який зазначив, що цього року виповнилось 30 років незалежності нашої Батьківщини і стільки ж виповнюється прокуратурі незалежної України, яка весь цей час стояла на сторожі прав і свобод людини і громадянина, інтересів держави та суспільства.
 
Очільник держави побажав завзятої роботи для досягнення головної мети – невідворотності покарання всіх злочинців.
 
Найкращих працівників прокуратур Володимир Зеленський нагородив державними нагородами. Серед них – начальник управління обласної прокуратури Тетяна Сотнікова, яку нагороджено орденом княгині Ольги III ступеня.
 
Від імені парламенту до працівників прокуратури звернувся Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, який наголосив, що найголовніше завдання прокурора – гарантування спокою та правопорядку у державі.
 
Очільник уряду Денис Шмигаль у своєму привітанні вказав на те, що безпека громадян і суспільства є найголовнішою метою роботи працівників прокуратури. Також Прем’єр-міністр України побажав успішної роботи та не забувати про відповідальність, яку покладено на кожного прокурора.
 
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова у привітанні зазначила, що завдяки спільній та злагодженій роботі всіх органів прокуратури України щорічно підвищується рівень довіри суспільства до органів прокуратури.
 
«Служіння українському народу та державі – наша з Вами формула успіху. У нас величезні потенціал, сили і бажання розбудовувати прокуратуру, в основі якої будуть Захист людини, Справедливість і Закон», – резюмувала Генеральний прокурор.
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 3385